Arca Capital oznamuje spoluprácu s BADOKH a TARPAN Partners

11. 11. 2020

PRAHA – Skupina Arca Capital v spolupráci s poradcami TARPAN Partners a advokátskou kanceláriou BADOKH rieši finančnú situáciu jednotlivých častí skupiny s cieľom zaistiť maximalizáciu uspokojenia nárokov svojich veriteľov.

Tím odborníkov TARPAN Partners sa v rámci skupiny TARPAN Group zameriava na poskytovanie služieb v oblasti poradenstva a manažmentu v otázkach riadenia podnikov a konkrétnych projektov. V spolupráci s ostatnými spoločnosťami zo skupiny ponúka TARPAN Partners komplexné riešenie v oblasti financovania, investícií a predaja spoločností, ako i reštrukturalizácií a insolvencí, pričom zohľadňuje obchodné, ekonomické a finančné záujmy klienta.

www.tarpanpartners.com

www.tarpanmanagers.com

Advokátska kancelária BADOKH je poprednou právnou a daňovou poradenskou spoločnosťou v Českej republike. BADOKH je pravidelne hodnotený medzinárodnými ratingovými agentúrami na najvyšších miestach. Partneri advokátskej kancelárie BADOKH majú rozsiahle skúsenosti z medzinárodnej advokátskej praxe a podieľali sa na väčšine prelomových transakcií, ktoré sa uskutočnili v posledných dvadsiatich rokoch v kľúčových právnych oblastiach v Českej republike. BADOKH sa špecializuje na projekty s vysokou mierou komplexity, najmä na reštrukturalizácie, M&A, súdne spory, korporátne vzťahy a cezhraničné obchodné projekty. Sektorovo je BADOKH zameraný najmä na oblasť energetiky, strojárenstva, ťažobného priemyslu, technológií, leteckého priemyslu, zdravotníckych služieb a nehnuteľností.

www.badokh.com

Autor: Arca Capital, BADOKH, TARPAN Partners, barcikova@arcacapital.com